Subbari & vahvistinpaketit

Koteloitu subwoofer & vahvistin yhdessä

Vahvistimet eivät varsinaisesti ole tämän sivuston ydinjuttu. Mutta subbarilla ei tee mitään ilman vahvistinta. Niinpä tässä on hinta-laatusuhteeltaan kovan luokan paketteja myös niille joilla ei ole vahvistinta ennestään.

Alle 200 €

ground_zero_199_bassopakettiautosubbariGround Zero 199 BassoPaketti

Pohjoismaiseen makuun tehty valmiskotelo normaalia matalammalla virityksellä ja tasapainoisemmalla äänellä. Mukana edullinen monovahvistin. Tämä paketti on taatusti budjettiluokan parhaita, mitattiin sitten äänenlaatua tai määrää.

Lisätietoja täältä.

 

Alle 300 €

Alpine SBG-12KIT

Kivan kuuloinen ja kohtuukokoinen kotelo. Fyysisesti pieni vahvistin ja kaikki tarvittavat asennustarvikkeet mukana paketissa. Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin pakettia. Alle 300 euron hinnalla saat koko setin tarvikkeineen kaikkineen.

Lisätietoja täältä.

 

dd-audio-299-bassopakettiDD Audio 299 BassoPaketti

Reilusti bassoa hintaluokassaan. Kotelo joka oikeasti hengittää kunnolla eikä ahdista. Soi lujaa ja menee vielä matalallekin. Karun konstailematon ja järeä ulkonäkö.

Lisätietoja täältä.

 

Alle 400 €

ground_zero_369_bassopakettiautosubbariGround Zero 369 BassoPaketti

Valmiskotelo joka on suunniteltu vain pohjoismaiden markkinoille. Matalampi viritys ja tasapainoisempi toisto. Kahdella elementillä paketti soi myös lujaa tarvittaessa. Jos tilantarve ei ole ongelma niin tällä paketilla saa paljon vastinetta rahalle.

Lisätietoja täältä

 

Alle 500 €

Ground Zero 449 BassoPaketti

Legendaarinen kannu ja sille hyvä monopääte. Ground Zeron Radioactive-malliston keltaiset kannut ovat olleet myydyimpiä koteloituja subbareita jo vuosia. Uusin malli on kaikin puolin edeltäjiään parempi. Niin kotelon kuin elementinkin puolesta. Näyttävän näköinen kotelo tukevalla rakenteella ja hyvin virtaavalla refleksiportilla. SOI HYVIN JA LUJAA.

 

Lisätietoja täältä.

Alle 600 €

Ground Zero GZRB120XSPL Xtreme ja GZTA 1.1200DX

GTi Mgazinen testivoittaja valmiskotelo. Näyttävän näköinen kotelo tukevalla rakenteella ja hyvin virtaavalla refleksiportilla. Kaverina tehokas ja toimiva vahvistin. LISÄÄ BASSOA paketti.

Fanatic Audion mielestä tämä on niin hyvä paketti että sen ostajan kannattaa olla siitä ylpeä. Niinpä annamme tämän ostajalle mukaan kaupan päälle Ground Zero & Fanatic Audio T-Paidan.

Lisätietoja täältä