Subbarielementit

Subbarielementit ilman koteloa

Alle 100 €

Alpine SWG-844/1044/1244

Alpinen perusmallisto on perusvarma suorittaja.Hyvä suorituskyky ja soveltuvat monenlaisiin kotelointeihin. Saatavilla myös valmiskoteloituina kohtuuhintaan. Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin subbarimallistoa.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

 

Rainbow-laatua alle satasellaRainbow DL-S 12

Koskaan aikaisemmin ei Rainbowlla ole ollut tarjolla näin edullista elementtiä. Nyt on. Alle sadalla eurolla saa erittäin hyvin suunnitellun ja toteutetun elementin joka ei vaadi toimiakseen suurta vahvistinta. Sama elementti on saatavilla myös valmiiksikoteloituna Rainbow CYCLONE V12 mallina.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

Hertz ES200/200D/250/250D

Nämä subbarit ovat mielenkiintoisia vaihtoehtoja kolmesta syystä: Kohtuumatala rakenne ja hyvä suorituskyky pienissä suljetuissa koteloissa. Monipuoliset puhekelavaihtoehdot auttavat saamaan sopivan paketin eri vahvistinten kanssa.  Hyvä herkkyys eli toimivat pienehköllä vahvistimella jo mukavasti. Aika monta hyvää puolta alle satasella!

 Lisätietoja täältä.

brkuva

noin 150 €

DLS OA10/12

Erittäin hyviä elementtejä FreeAir-asennukseen. Soivat hyvin ja lujaa kunnolla asennettuina ja hinta on varsin kohtuullinen. Jos FreeAir-asennus kiinnostaa, ei kannata etsiä kauemmin, valitset vain kumman koon haluat. Näillä on tehty tälläkin sivustolla aiemmin esillä ollut Vento-projekti.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

 

Rainbow Hammer on uudistunutRainbow SL-S10/SL-S12

Rainbow Hammer subwooferit olivat legendaarisia elementtejä vajaan vuosikymmenen ajan. Syksyllä 2012 Hammer-mallisto korvautui uudella SL-mallistolla. SL-S10 ja SL-S12 korvasivat Hammer 10 ja Hammer 12 mallit. Uudistuneet elementit ovat edeltäjiään reilusti parempia ja halvempia. Erittäin suositeltava vaihtoehto hyvää edullista subwooferia etsivälle niin suljettuun kuin refleksikoteloonkin.

Lisätietoja täältä.

brkuva

ground-zero-gzrw10d2-2Ground Zero GZRW10/GZRW12

Ground Zeron täydellisesti uusiutuvan subwoofer-malliston ensimmäinen tuote on uusi GZRW-sarja. Klippel-design menetelmällä suunniteltu basso joka peittoaa edeltäjänsä GZRW30SPL-elementin suorituskyvyllään mennen tullen. Ja on silti useita kymmeniä euroja halvempi! Saatavilla 10 & 12 tuumaisena ja 2×2 & 2×4 ohmin puhekeloilla. Erittäin suositeltava vaihtoehto hyvää edullista subwooferia etsivälle niin suljettuun kuin refleksikoteloonkin. Soi hintaisekseen TODELLA LUJAA ja kestää tehoa.

Lisätietoja täältä.

brkuva

Hertz HX300/300D

Tämä subbari on pienen suljetun kotelon tai kohtuukokoisen refleksikotelon kaveriksi omassa hintaluokassaan hifistynyt valinta. Ei paras painetykki mutta soi todella nätisti ja on upean näköinen. Suomessa maahantuoja on saanut tälle elementille erittäin edullisen kampanjahinnan jota tekee sen hinta-laatusuhteesta varsinaisen killerin.

 Lisätietoja täältä.

brkuva

Alle 200 €

brkuva

DD Audio Reddd-audio-redline-600-3line 610 / Redline 612

DD Audio on subwoofer-suunnitelun edelläkävijä. Vuodelle 2014 esitelty Redline-mallisto toi DD-laadun ennenkokemattomaan hintaluokkaan. Redline 600-sarjan elementeissä on raha laitettu tärkeimpiin asioihin: puhekelaan, ripustuksiin ja magneetin laatuun. Se ei järeydellään koreile ulospäin, mutta suorituskyky on todella kovaa luokkaa alle 200€ hintaluokassa.

Lisätietoja täältä. 

 

brkuva

Ground-zero-GZUW10SQXGround Zero GZUW10SQX ja GZUW12SQ

Huippuluokan äänenlaatu refleksikotelossa, toimii oikeasti matalallekin viritetyssä kotelossa. Antaa vielä mukavasti painettakin. Voitti “heittämällä” alle neljänsadan euron hintaluokan subitestin. Silti on hinnaltaan alle kaksi sataa euroa!!! Voit katsoa testituloksen täältä. Fanatic Audio tarjoaa tätä elementtiä myös pakettina saman kotelon ja putken kanssa jolla testi voitettiin.

Lisätietoja täältä.

brkuva

Alle 300 €

ddaudio-redline_712-cDD Audio Redline 712

DD:n suositun Redline malliston myydyin malli 712. Soi hintaansa nähden lujaa. Kestää tehoa ja toimii. Refleksikotelossa paljon ääntä.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

Ground Zero GZHW 20/25/30X

Hydrogen malliston subbarit eivät ole olleet niin suosittuja kuin keltaiset Radioactive-mallit. Näillä elementeillä on kuitenkin omat hyvät puolensa: Refleksikotelossa ääni on hifistynyt, äänenpaineessa sitten hävitään keltaisille bassoille. Hydrogen subbareiden paras puoli on kuitenkin se, että ne toimivat hienosti pienissä suljetuissa koteloissa

Lisätietoja täältä.

brkuva

rainbow_germanium_GL-S12Rainbow GL-S12

Rainbown Germanium-erillissarjat ovat jo vuosia olleet legendaarisia äänenlaadultaan. Nyt samassa mallistossa on myös äänenlaadultaan erinomainen subbari. Ei halvin, eikä ulkonäöltään upein, mutta ääni on todella hyvää luokkaa.

Lisätietoja täältä.

 

 

brkuva

Alle 500 €

brkuva

Ground Zero GZHW12SPL

Jos “perus” hydrogenit eivät olleet painetykkejä, niin tämä keltainen SPL malli on sitten siitäkin edestä! Soi TODELLA LUJAA hintaisekseen, siitä osoituksena Suomen ennätyksiä maxxboomissa heti ensimmäisissä kisoissa missä tämä uusi elementti oli käytössä. Ja luonnollisesti luokkavoittoja myös.  Äänenlaatu on myös hyvää luokkaa, joten tätä voi kyllä suositella lämpimästi isompaankin bassonnälkään.

Lisätietoja täältä.

brkuva

DLS Nordica 12

Hifistelijän herkkupala. Suljettu noin 30 litran suljettu kotelo ja hyvä vahvistin kaveriksi tälle subbarille. Tuloksena erinomainen äänenlaatu. Autosoundin 4-5/2012 totesi tämän elementin olevan “Paras DLS:n tekemä subbari ikinä” Pakko olla samaa mieltä. Ei ole mikään äänenpainemonsteri, mutta äänenlaatu on niin hyvä että parempaa saa hakea todella. Ja vielä kohtuukokoisessa suljetussa kotelossa. Helppo rakentaa ja asentaa.

Lisätietoja täältä. 

brkuva

Dragster-DWY12-takaviistoDragster DWY12 / DWY15

Dragster DWY-malliston subbarit ovat JÄREITÄ. Yli 20 kg paino ja parin kilowatin tehonkesto. Kolminkertaiset alaripustukset, triplamagneetti, moninkertainen puhekelan tuuletus jne jne. Jos etsit todella järeää bassoa niin tässä on erinomainen valinta!

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

Ground Zero GZNW12X

Järeiden subien testin voittaja. Puolen tonnin hintaluokan kiistaton kunkku kun puhutaan subbareista jotka soivat LUJAA ja hyvällä äänenlaadulla. Todellinen LISÄÄ BASSOA subwoofer. Vaatii kyllä myös ISON vahvistimen. Mutta jos molempiin on varaa, niin antaa mennä vaan. Et taatusti pety.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

1000 €

brkuva

Ground Zero GZPW 15X/15XQ/15SPL

PLUTO. Valittu moneen otteeseen maailman parhaaksi subwooferiksi niin 10- kuin 15-tuuman koossakin. Plutonium sarjan subbarit soivat LUJAA ja HYVIN. Kelavaihtoehtoja on vaikka minkälaisia. Jos budjetti kestää tonniluokan subbarin ja sen vaatiman vahvistimen hankinnan niin Plutonium on silloin SE SUBBARI.

Lisätietoja täältä.

brkuva

dd-audio-3512-super-3DD Audio Supercharged

Erikoiserä vain Pohjoismaiden markkinoille. Ladattu kaikilla mahdollisilla optioilla mitä DD elementtiin on saatavilla. Basso joka soi AIVAN SAIRAAN LUJAA. Vaatii sisäänajoa jopa parisataa tuntia ja oikeasti tehokkaan vahvistimen. Mutta vastapainoksi sitä ääntä lähtee oikeasti.

Lisätietoja täältä.

 

brkuva

Seuraavalla sivulla sitten tehdään katsaus koteloituihin subbareihin.