Koteloidut subwooferit

Koteloidut subwooferit

Alle 100 €

Alpine SBG-844BR

Yksi parhaita tuotteita hinta-laatusuhteeltaan mitä on tullut koskaan vastaan. Erinomainen valinta pieneen henkilöautoon, pakettiauton apumiehen penkin alle, tai minne tahansa missä on vähän tilaa. Toimii hienosti 100-200 W tehoisella vahvistimella, on pieni ja halpa. Mitä muuta voi tilan puutteesta kärsivä budjettihifisti toivoa enää? Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin pikkusubbaria.

 Lisätietoja täältä

 

 

Alle 150 €

Alpine SBG-1044BR

Hieman pikkuveljeään isompi ja pari kymppiä kalliimpi. Samat ylistykset koskevat myös tätä isompaa mallia. Pikkuauton peräkonttiin pienellä budjetilla aivan nappivalinta. Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin kannua.

Lisätietoja täältä.

 

 Ground Zero GZIB 1.300BRground_zero_GZIB1-300BRautosubbari

Ground Zeron vain pohjoismaiden markkinoille valmistama valmiskotelo joka on viritetty normaalia matalammalle. Tällä on saatu aikaan alas ulottuva ja tasapainoinen toisto. Silti kotelosta lähtee ääntä ihan mukava määräkin. Erittäin onnistunut kokonaisuus budjettiluokkaan!

 Lisätietoja täältä

 

 

 Alle 200 €

dd_LE-M_kaikkiDD Audion LE-M mallisto

DD Audion LE-M malliston valmiskoteloissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Pienin kotelo on 6,5″ elementillä ja mahtuu mihin tahansa autoon. Suurin on 12″ elementillä. Välissä myös 8″ ja 10″ mallit. Erittäin hyvä herkkyys, toimivat pienelläkin vahvistimella ja äänenlaatu on hintaan nähden erinomainen.

Lisätietoja täältä.

 

 

Alle 300 €

 

Ground Zero GZRB1200SPL

Ground Zeron Radioactive-malliston keltaiset kannut ovat olleet myydyimpiä koteloituja subbareita jo vuosia. Viimeisin malli uusilla Klippel-design suunnitelluilla GZRW12D2 elementeillä. Näyttävän näköinen kotelo tukevalla rakenteella ja hyvin virtaavalla refleksiportilla. SOI HYVIN JA LUJAA.

Lisätietoja täältä.

 

 

Fanatic Audio SQ-paketti

HIFISTIN REFLEKSIKANNU. Ei varsinaisesti valmiskoteloitu mutta pakettiin kuuluu kotelo, subbari ja refleksiputki. Tismalleen samat osat kuin 4-5/2012 AutoSoundin testin voittanut paketti. Erittäin hyvä äänenlaatu ja kohtuulliset äänenpainevaratkin vielä. Vaatii pientä askartelua mutta on sen arvoinen yhdistelmä.

 Lisätietoja täältä.

 

Helix_P12Eautosubbari

 Helix P12E

Helixin valmiskotelo on varsin hifistynyt valinta. Ei mikään järjetön painetykki mutta tasapainoista ääntä koko rahalla kohtuulliseen hintaan. GTi Magazinen testiarvostelu: “Kotelo tuntuu soveltuvan tässä testiporukassa keskimääräistä paremmin puhtaaseen äänenlaatukäyttöön, mutta ei kavahda kovempaakaan tykittelyä”

Lisätietoja täältä