Aktiivisubbareita

Aktiivisubbareita

Hyviä aktiivisubbareita???

Hei, vastahan näitä morkattiin edellisellä sivulla ja nyt pitäisi sitten uskoa että nämä ovat niitä huipputuotteita? WTF? Myönnän, en itse tykkää aktiivisubbareista. Se kävi varmaan ilmi edellisellä sivulla. Ne ovat oikeasti aika ponnettomia esityksiä ja samalla rahalla saa parempaakin. JOS on käytettävissä tilaa enemmän kuin pari-kolme litraa. Uskon että joku näiden sivujen lukijoista kokee olevansa sellaisessa tilanteessa ettei sitä tilaa enempää ole joten tätä sivua vois pitää sellaisena “valitse pienin paha” sivuna.

Muista kuitenkin nämä muutamat reunaehdot:

  • jos sinulla on sedan-korimallin auto ja subi mahtuu vain konttiin, UNOHDA aktiivisubbarit ( ei kuulu hyttiin asti mitään )
  • jos sinulla on todella iso/meluisa auto, UNOHDA aktiivisubbarit ( melu peittää sen pienen äänen )
  • jos sinulla on kohtuuhyvin bassoa toistavat pääkaiuttimet, UNOHDA aktiivisubbarit ( et saa mitään lisää )
  • jos sinulla on todella pieni auto, aktiivisubbari SAATTAA toimia ( onnistuneella sijoituspaikalla tietysti )

Nämä eivät sitten päde sellaisiin “oikean” subbarin kokoisiin aktiivisubbareihin. Mutta niiden tilalle mahtuu jos sitten joku muukin subbari. Joissa on valinnanvaraa enemmän ja taatusti parempia vaihtoehtoja.

Alle 200 €

Asiallinen aktiivisubbari allae 200 € hintaluokassaGround Zero GZTB200XACT

Pienikokoinen ja  kohtuuhintainen aktiivinen subwoofer. Asiallinen kampe hintaisekseen aktiivisubiksi. Erittäin hyvä vaihtoehto jos haluat aktiivisubbarin penkin alle tai johonkin pieneen ahtaaseen koloon. Lisätietoja täältä.

 

brkuva

JBL GT-BASS Pro 12

Tämä aktiivisubwoofer ei ole pieni. Mutta se on todella HALPA äänenlaatuunsa ja määräänsä nähden. AutoSound-lehden aktiivisubwoofereiden testin voittaja numerossa 7-8/2012. Lisätietoja täältä.

 

brkuva

_______________________________________________________________________

 

Alle 300 €

Alpine_swe-1200Alpine SWE-1000

Jotta saataisi kotelosta mahdollisimman pieni, Alpine on sijoittanut vahvistinyksikön omaan koteloonsa. Mukana myös tason ja vaiheensäätöyksikkö.

 

 

Lyhyestä virsi kaunis, joten eteenpäin. Seuraavalla sivulla käydään läpi mielenkiintoisimmat irtoelementit hintaluokittain.